Ce este Seal

Arhiva Unificata

Sistem integrat pentru Administrarea Unificata a Arhivelor de continut (stocare, cautare si regasire, navigare si securitate, vizualizare, partajare, clasificare, metadate flexibile).

Managementul inregistrarilor

Sistem centralizat de administrare a inregistrarilor oricarei companii; (gestionarea retentiei, nomenclator arhivistic, distrugere si actualizari controlate, audit avansat).

Arhiva Hibrida

Administrarea centralizata a arhivelor hibride (versiune electronica si fizica a documentelor).  

Acceseaza ultimul nostru film de prezentare

Afla rapid cum SEAL te poate ajuta sa regasesti, distribui si sa securizezi continutul din cadrul companiei tale. Chiar si pentru domenii strict reglementate din punct de vedere legal.

Cum te ajuta SEAL?

Transforma hartia intr-o arhiva electronica reutilizabila

Cu scanare incorporata, OCR nelimitat si invatare automata, instrumente avansate pentru a semna, reda, si folosi certificate calificate pentru semnaturi digitale esti gata acum sa construiesti si sa gestionezi o arhiva electronica compatibila cu legislatia in vigoare.

Afla mai multe

Pastreaza, gaseste, refoloseste si partajeaza documente de valoare

Pastrarea in siguranta a unui volum mare de date este valoroasa atat pentru asigurarea respectarii normelor legale, cat si pentru sprijinirea proceselor de afaceri suplimentare, cum ar fi servicii pentru clienti care sa permita organizatiei sa reutilizeze datele valoaroase deja generate.

Afla mai multe

Protejeaza continutul valoros cu securitate dinamica bazata pe metadate

SEAL prevede numeroase norme de securitate, care sunt o serie de expresii logice, definite pe metadate din documente. Configurarea de securitate este foarte flexibila si atribuirea permisiunilor poate fi facuta intr-o maniera usor de utilizat, bazata pe metadate.

Afla mai multe

Asigura accesul in siguranta al partenerilor la documentele tale

Tehnologia de vizualizare a documentului permite unei organizatii sa arate un document fara a-l face disponibil pentru parti terte, pastrand in acelasi timp controlul exclusiv al fisierelor sursa.

Incepe acum

Gestioneaza continutul valoros in functie de localizarea intr-o structura ierarhica fixa

Datorita caracteristicilor unice flexibile de gestiune a datelor, SEAL poate ingera, arhiva si gestiona orice continut de afaceri cu orice clasificare, din prima zi de instalare.

Incepe acum

Elimina costurile cu platformele de tip DMS / ECM si alte aplicatii

Muta continutul pasiv din sistemele vechi DMS / ECM sau din cadrul liniei de aplicatii de business  mostenite, transforma-l in continut utilizabil si reduci costurile de intretinere. Continutul este mereu disponibil pentru utilizarea ulterioara.

incepe acum

Pune in aplicare regulile de conformitate cu reglementarile legale si construieste-ti sistemul tau de date

Inregistreaza arhiva electronica a companiei, controleaz-o prin intermediul unor planuri de fisiere, programe de retentie si distrugere, pentru a gestiona intregul ciclu de viata de la arhivare la maruntirea digitala si da-le angajatilor optiunea a accesa datele arhivate intr-o maniera usoara si prietenosa.

 

Incepe acum

Local sau Cloud - cel mai bun din ambele lumi!

Afacerile nu se mai desfasoara exclusiv in biroul corporatiei, asa ca nici documentele de afaceri nu mai respecta aceasta regula. Ai libertatea de a alege intre local (prin utilizarea infrastructurii existente), norul (prin utilizarea SEAL la cerere, la plata pe masura ce utilizati, cu nici un cost initial pentru infrastructura, software sau servicii de implementare) sau implementarile SEAL hibride.

incepe acum

Descopera SEAL

Descopera functionalitati cheie

Afla in doar cateva minute cele mai importante functionalitati si vezi in practica cum SEAL poate transforma radical modul in care compania ta lucreaza cu documentele si informatia.

Vezi cele mai noi tutoriale video

 

Navigheaza prin arhiva

 

Creaza reguli de securitate

 

Cauta in cadrul documentelor

 
 

Acceseaza documentele de la distanta

 

Seteaza gradul de securitate

 

Nomenclator Arhivistic